16 november was het zover: de officiële start van het Acceleratorprogramma! Na twee inspirerende Kennis Safari’s naar Brighton en Gent kon de opening in Haarlem niet uitblijven. In het Seinwezen kwamen de deelnemende sociaal ondernemers, hun coaches, partners en keynote speakers samen voor de aftrap van het jaarprogramma.

Tijdens het evenement werden presentaties gegeven door Merijn Everaarts, de eigenaar van Dopper, en Baud Schoenmaeckers, eigenaar van het Seinwezen en de Stadsgarage. Zij vertelden beiden hun succesverhaal en drijfveer om een sociale onderneming te starten. Hiermee motiveerden zij de groep! Na deze presentaties werd het Acceleratorprogramma verder toegelicht en de jaaragenda gepresenteerd.

Vervolgens werden de ondernemers gekoppeld aan een persoonlijke coach. Een groot deel van deze coaches zijn adviseurs van het Ondernemers Klankbord. Met hun jarenlange ervaring begeleiden zij de sociaal ondernemers met de groei en innovatie van hun onderneming.

Deze namiddag werd afgesloten met een netwerkborrel in het Seinwezen. Kortom, het was een geslaagd evenement en we kijken uit naar de eerstvolgende bijeenkomst: de expertsessie op 15 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *