Sociaal ondernemen doe je niet alleen. Met je project wil je in de eerste plaats positieve verandering brengen voor de samenleving. Heb je zin om bij te leren met andere starters die net als jij een vernieuwend project op poten zetten? Kan je een goede sparring partner gebruiken? Zoek je tips over ondersteuning en interessante tools? Doe dan mee met het nieuwe online trainingsprogramma "My Social Startup" voor startende sociaal ondernemers van de Stadsgarage.

Informatie

Impact communication The good pitch Finance mix Growing & scaling Stakeholder mapping and engagement Social business models/business planning Sales and marketing Measure & Manage impact Innovation journey Prototyping Beneficiairies Non-monetary resources
Startende sociaal ondernemers of mensen die overwegen hun initiatief door te ontwikkelen naar een Sociaal Onderneming.
De eerste bijeenkomst ter introductie van het online trainingsprogramma vindt plaats op vrijdag 23 november 2018. De tweede bijeenkomst is op vrijdag 7 december 2018. De tijden zijn van 14.00 tot 17.00 uur met aansluitend een borrel in Het Seinwezen, Kinderhuissingel 1H 2013 AS Haarlem. Bijwonen en deelnemen is gratis, registratie is verplicht.
De Stadsgarage ondersteunt Sociaal Ondernemers met training programma’s/accelerators, expertsessies en netwerkcontacten. Deze maand bieden zij ook een nieuw online trainingsprogramma "My Social Startup" voor startende sociaal ondernemers.

Wil je je inschrijven voor het online trainingsprogramma?

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Na ontvangst van je inschrijvingsformulier ontvang je een overeenkomst met het programma aanbod en minimale commitment om te kunnen deelnemen. Na het tekenen van de overeenkomst is je deelname formeel te bevestigd.

Velden met een '*' zijn verplicht.