Ben je betrokken bij een initiatief waardoor Haarlem een fijnere plaats wordt om te wonen, werken of verblijven? En ben je op zoek naar manieren om draagvlak, mensen en/of middelen te werven? Of wil je de gemeente erbij betrekken, maar weet je niet precies hoe en wie je moet hebben?

Kom dan op 6 maart 2018 tussen 17.00 en 19.00 uur naar het Initiatievencafé in het Seinwezen. Tijdens deze bijeenkomst kun je jouw idee pitchen aan een publiek dat bestaat uit medewerkers van de gemeente en maatschappelijke organisaties / ondernemers. Kortom; de mensen die jou verder kunnen helpen met het realiseren van jouw initiatief.

Ook is er een aantal succesvolle initiatiefnemers aanwezig. Zij delen hun ervaringen en do’s en don’ts over het uitvoeren van hun initiatief.

Aanmelden

Jouw initiatief pitchen of wil je ervaring op komen doen? Meld je in beide gevallen gratis aan door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl.
Omdat wij meer pitchaanmeldingen ontvangen dan wij kwijt kunnen, wordt er een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Let op: je kunt tot uiterlijk 19 februari 2018 een aanmelding insturen voor een pitch.

Initiatiefnemers die zich opgeven, krijgen een gratis workshop ‘Pitchen met Passie’ van expert Paul Bierman op 20 februari 2018 van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Wat: Initiatievencafé
Wanneer: dinsdag 6 maart 2018
Hoe laat: Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur borrel en netwerken
Waar: Seinwezen, Kinderhuissingel 1H, 2013 AS Haarlem
Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

Initiatievencafe-6-maart-Seinwezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *