Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Startende sociaal ondernemers opgelet!

27 september 2018|16:00 - 17:00

– Let op! Dit evenement is uitgesteld! –

Heb jij een creatieve en ondernemende oplossing voor een maatschappelijk probleem? Wil je je ondernemerschap ontwikkelen en met jouw idee of oplossing impact creëren met een zakelijke inslag ofwel een gezond verdienmodel? Dit alles voor een positieve verandering in de samenleving?

Kom dan binnenkort naar het Seinwezen voor een inspirerend verhaal van sociaal ondernemer Edwin Teljeur van mediabedrijf MEO over “Ontwerp maatschappelijke impact” en maak kennis met een nieuw online trainingsprogramma voor startende sociaal ondernemers van De Stadsgarage met afsluitend een netwerkborrel.


Praktisch informatie

Binnenkort is de kennismaking met het online trainingsprogramma voor startende sociale ondernemers en de mogelijkheid om je in te schrijven. Goede beheersing van de Engelse taal is een pré. Er zijn 20 plekken beschikbaar. Het programma is kosteloos, maar niet vrijblijvend.
Een mooie gelegenheid om ideeën, ervaringen uit te wisselen met andere sociaal ondernemers in wording.


Stadsgarage Haarlem

De Stadsgarage ondersteunt Sociaal Ondernemers met training programma’s, accelerators, expertsessies en netwerkcontacten op locatie Seinwezen in Haarlem. SPARK Social Enterprise Accelerator heeft afgelopen jaar 25 sociaal ondernemers begeleid en dit project wordt tijdens de borrel feestelijk afgerond. Mooie kans om te netwerken met sociaal ondernemers.


Mediabedrijf MEO

MEO heeft inmiddels meer dan 30 mensen in dienst en is gegroeid van een vestiging in Alkmaar naar nu – sinds dit jaar – een tweede vestiging in de KPN toren in Haarlem. Zij werken met enthousiaste medewerkers met verschillende achtergronden.


Locatie

Het Seinwezen
Kinderhuissingel 1
2013 AS Haarlem

Gegevens

Datum:
27 september 2018
Tijd:
16:00 - 17:00

Locatie

Seinwezen
Kinderhuissingel 1H
Haarlem, 2013AS Nederland
+ Google Maps
Website:
www.seinwezen.nl