Ben je sociaal ondernemer, starter of werk je aan een sociaal ondernemend idee? Zorg dan dat je donderdag 27/9 aanwezig bent op de eerstvolgende  Stadsgaragesessie in het Seinwezen.

SPARK Social Enterprise Accelerator, een Europees project voor sociaal ondernemers, gaat starten met een online training. Heb je zin om met andere starters te leren, zoek je tips over ondersteuning en interessante tools? Tijdens de wordt deze online training toegelicht.

Daarnaast spreekt Edwin Teljeur van mediabedrijf MEO over zijn sociaal onderneming.  MEO heeft inmiddels meer dan 30 mensen in dienst en is gegroeid van een vestiging in Alkmaar naar nu sinds dit jaar een tweede vestiging in de KPN toren in Haarlem. Zij werken met enthousiaste medewerkers met verschillende achtergronden.

Bij MEO doen jongeren met een beperking als AD(H)D of autisme werkervaring op, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Zij krijgen professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach.

Check de site voor meer info: https://wijzijnmeo.nl/over-ons/

SPARK Social Enterprise Accelerator heeft afgelopen jaar 25 sociaal ondernemers begeleid en dit project wordt tijdens de borrel feestelijk afgerond. Mooie kans om te netwerken met sociaal ondernemers.

Programma
16:00 – 17:00 –“Ontwerp maatschappelijke impact” Talk Edwin Teljeur
& Introductie Online trainingsprogramma voor startende social entrepreneurs
17:00 – Social Enterprise Network drinks

Locatie
Het Seinwezen
Kinderhuissingel 1
2013 AS Haarlem

Meld je aan voor deze sessie via nigel@stadsgaragehaarlem.nl


Meer markt, meer impact,  slimmere financiering, nieuwe klanten, een nieuwe dienst of product. Waar ben jij als sociaal ondernemer de komende jaren naar op zoek om succesvol te zijn? Wat zou je helpen of kun je gebruiken om dat voor elkaar te krijgen?

De Stadsgarage is in samenwerking met de gemeente Haarlem op zoek naar de behoeften die echt leven bij ondernemers. Op donderdag 18 oktober van 14:00 – 17:00 uur vindt de co-creatiesessie plaats waarin sociaal ondernemers het woord krijgen. Waarom? Om sociaal ondernemerschap in de stad op een hoger niveau te tillen en daarvoor de juiste samenwerkingsverbanden te vinden tussen de gemeente en de stad. Daarvoor zijn we op zoek naar vooraanstaande sociaal ondernemers met plannen, ideeën en vragen.

Wil je 18 oktober meedenken en doen, meld je dan aan via nigel@stadsgaragehaarlem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *